Windows 7 home premium goedkoop kopen

Microsoft heeft minder dan drie jaar na de introductie van Windows Vista een nieuw besturingssysteem uitgebracht: Windows 7. In tegenstelling tot zijn voorganger komt Windows 7 met weinig tromgeroffel uit: de software moet voor zich spreken, zo redeneert de softwaregrootmacht.

Deze nieuwe bescheidenheid betekent allerminst dat Microsoft en computerfabrikanten niet reikhalzend hebben uitgekeken naar de release. Windows Vista heeft vanaf zijn introductie te maken gehad met een slecht imago.

Hoewel afgevraagd kan worden in hoeverre dat terecht is heeft het er in ieder geval toe geleid dat Microsoft alle onderdelen van dat OS nog eens heel grondig onder de loep heeft genomen en de software relatief snel uitgebracht heeft. Het resultaat kan gezien worden als een gepolijste versie van Vista, waarbij Microsoft enkele pijnpunten van dat OS heeft proberen weg te nemen en enkele nieuwe features heeft toegevoegd.

Online software kopen tegen zeer scherpe prijzen

Vooral als je student bent, heb je niet zoveel budget en probeer je altijd zoveel mogelijk te besparen. Ik raad je daarom aan om eens de webwinkel van Softwarelicense4u te bezoeken. In deze webwinkel kun je voor zeer scherpe prijzen software kopen.

En het bestellen van software hoeft ook niet lang te duren. Je bestelt software in de webwinkel en je ontvangt direct in je mailbox een software licentie. Daarmee kun je eenvoudig de software installeren.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands