Horloge box

Wil jij jouw horloges een mooi plekje geven? Dan is deze prachtige leren verzamelbox, dat plek heeft voor maar liefst vijf horloges, iets voor jou! Door de glazen deksel kun je stofvrij genieten van ieder exemplaar. De kussentjes zijn uitneembaar.

Je horloges verdienen het om met alle zorg te worden behandeld. Stuk voor stuk bevatten ze emotionele waarde. En als je al jouw pareltjes bij elkaar optelt, kom je waarschijnlijk wel op een hoog bedrag uit.

Het is daarom zonde om je horloges onbeschermd in de kast te bewaren. Om dit voor te zijn, heeft Watch2day vandaag een prachtige leren horlogebox voor je in de aanbieding. Hier kunnen maar liefst vijf horloges in.

De binnenkant is met stof gevoerd en de kussentjes kun je er individueel uithalen. Door het glas aan de bovenkant kun je uren gluren naar je veroveringen zonder dat er ook maar een beetje stof op komt.

Schaf dus snel deze horloge box aan en geef al jouw vijf mooie horloges een plekje, of zie het als een goed argument om een nieuw exemplaar aan te schaffen!